ywamlogo transparant 2

Jeugd Met Een Opdracht ‘Twente’

Welkom

 

 

Wij, Ada en Maarten Bruynes heten u welkom op de website van Jeugd Met Een Opdracht ‘Twente’

Wij werken onder het motto: Leer ‘t, Leef ‘t, Geef ‘t

We denken dat Twente -Nederland- toe is aan een verfrissing op het gebied van het christelijke geloof. Oude waarden doet men vaak af als stoffig en niet relevant. Dit laatste geldt helaas ook voor veel christenen en daarmee ook voor de kerk.

Een herpositionering van het christelijk geloof voor gelovigen en de kerk is daarom van groot belang. Wij denken dit te bereiken door het denken van gelovigen individueel en in groepen te laten veranderen [transformatie] middels onderwijs, mentorschap, coaching en training.

Wij kunnen en willen hier niet alléén mee bezig zijn en staan daarom open voor allen die eenzelfde visie hebben.

ywam logo whiteINTERNATIONAAL & INTERKERKELIJK

Jeugd Met Een Opdracht [JMEO] is een zendingsbeweging met in Nederland 10+ vestigingen. Youth With A Mission [engelse naam, YWAM] is in 180+ landen actief met 25.000+ full time vrijwilligers.

Meer informatie over Jeugd Met Een Opdracht

Nieuw initiatief
Brabant Ont-Moet
Check it!

Jeugd Met Een Opdracht Twente

Wie wij zijn en onze passie

Maarten & Ada

Hoe we ons motto vormgeven

“Eerst zelf leren, dan zelf doen om vervolgens door te geven” dat is wat wijn de praktijk willen brengen. Leren, doen en door- geven is wat ons autoriteit geeft.

We organiseren zelf trainingen met coachings- trajecten en op uitnodiging spreken, trainen en coachen we in binnen- en buitenland.

meer weten

Samen relevant & authentiek geloven

Paradigm Shift

Training voor vermenigvuldiging

Een training die kleine relevante en authentieke geloofsgroepen vormt die naar buiten impact hebben. Zoekenden worden groepsgewijs in 3 jaar getraind in het uitleven van bijbelse principes.

Doel van de groep is impact op de samenleving en zichzelf vermenigvuldigen.

meer weten

Ervaringsgericht Trainingsweekend

Re-Loaded

Training met 12 weken coaching

De training biedt sinds 2007 deelnemers kansen om waarheden die hun leven regeren te ontdekken en zo nodig aan te passen.

Het doel is dat deelnemers in hun -door God bedoelde- unieke bestemming met vrijheid, passie en kracht gaan leven. Een investering in je leven.

meer weten

Brabant Ont-Moet

12 Ont-Moetingsavonden

Brabant Wil

Een plek voor de (onder)zoekende-mens om overtuigingen die hun leven regeren en beperken te ontdekken en indien gewenst aan te passen.

Het doel is dat deelnemers in hun unieke bestemming met vrijheid, passie en kracht gaan leven. Een investering voor het leven.

meer weten

En wordt niet gelijkvormig aan deze wereld, maar wordt hervormd door de vernieuwing van uw denken, opdat gij moogt erkennen wat de wil van God is, het goede, welgevallige en volkomen.

Grieks en ISR vertaling

καὶ μὴ συνσχηματίζεσθε τῷ αἰῶνι τούτῳ, ἀλλὰ μεταμορφοῦσθε τῇ ἀνακαινώσει τοῦ νοός, εἰς τὸ δοκιμάζειν ὑμᾶς τί τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ, τὸ ἀγαθὸν καὶ εὐάρεστον καὶ τέλειον.

And do not be conformed to this world, but be transformed by the renewing of your mind, so that you prove what is that good and well-pleasing and perfect desire of Elohim.

Romeinen 12: 2  NBG, GNT 1904 & ISR 1998

Madagaskar

Project

Dit project is een initiatief van
JMEO Twente &
Mercy Ministries Madagascar.

meer weten

Andere activiteiten

Spreekbeurten & Workshops

Maarten & Ada

Uitnodigen

Maarten en Ada zijn beide gepassioneerde sprekers en verzorgen spreekbeurten en workshops. Zij staan u graag bij met hun kennis en ervaring.

meer weten

Trainers Training

Paradigm Shift

PS Trainers Training

De Trainers Training is voor hen die getraind willen worden in het trainen en vormen van een zichzelf vermenigvuldigende gemeentebeweging.

meer weten

Reizen

Paradigm Shift

PS Reizen

Jaarlijks maken PS-deelnemers een studiereis. Doelen zijn: een onbereikte bevolkingsgroep ervaren en het ondersteunen van plaatselijke werkers.

meer weten

Coach Training

Re-Loaded

RL Coach Training

De Coach Training leidt op tot RL-transformationele coach.

Deze training sluit naadloos aan op de PS Training.

meer weten