Tijdens de afgelopen Re-Loaded Training werden zowel de deelnemers als organisatoren geraakt door de realiteit.

deelnemers en team

deelnemers en team

Voor de deelnemers was het een ontdekken wat de echte wereld met hen doet en wat zij met de echte wereld doen. Mooie stappen en nieuwe ervaringen werden opgedaan. Oude verhalen werden bij het kruis gebracht om nieuwe waarheden aan te trekken. Voor de organisatoren werd het nijpende gebrek aan coaches voor de Re-Loaded Training weer eens heel duidelijk. Het kwam zelfs zover dat we nieuwe aanmeldingen geen coaches meer konden beloven en hebben besloten dat de training vol was. Zouden er in Nederland ook christelijke opleidingscentra voor coaches zijn die wel willen meedenken en werken? Zij de opleiding met de coaches-in-opleiding en wij 12 telefonische coach-momenten?  Of toch maar zelf weer het wiel uitvinden? Het zou jammer zijn.