Gezamenlijk met alle PS groepen, zo’n 8 in totaal, hebben we zondag 28 juni 2015 het PS seizoen afgesloten. IMG_6482Het komende jaar staat volop in het teken van veranderingen. Zo gaat Maarten zelf geen enkele PS groep meer trainen en zal hij de trainers die hij het afgelopen jaar heeft opgeleid alleen nog gaan begeleiden. Zoals het er nu uitziet zal ook het aantal groepen weer groeien. We zullen groepen hebben in: Rotterdam, Balkbrug, Den Ham, Bergschenhoek, Dordrecht, Utrecht, Epe, Vriezenveen en Wageningen.  Dit vraagt allemaal om een ander aanpak. discipelschap, training, intervisie en supervisie zijn begrippen die allemaal door elkaar gaan lopen.  Nieuwe trainers zullen binnenkort weer opgeleid moeten worden om de groei van het aantal groepen bij te houden. Samen met 2 secondanten gaat Maarten daar vorm aan geven.

Men vraagt zich af of discipelschap nog van deze tijd is. Ik zeg ronduit ja!

Er is een noodzaak om hands-on te discipelen in een nieuwe stijl. PS heeft daar een weg in gevonden. Geïnteresseerd? Neem gewoon contact met ons op of kom op een PS 4ING kijken en ruiken..