IMG_0124We hebben van 8 t/m 10 april 2016 weer een fantastisch trainingsweekend op de Kroeze Danne in Ambt-Delden gehad.  Alle 26 deelnemers hebben veel ontdekt en zijn nu met hun actiestappen in de hand begonnen aan hun 12  weken durende coachingstraject. Ontdekt hebben ze wat hun realiteit en impact is en wat hun gedachten daarbij waren. Gelovigen en zoekenden hebben iets nieuws van God ervaren in hun leven.

Het heeft het voorbereidende team en trainers heel wat gekost om het weekend neer te zetten en ze werden daarbij fantastisch ondersteund door een super keuken team. Alleen voor het eten zou je de training al willen doen 🙂

We zien uit naar wat de eindevaluatie van de deelnemers ons gaat brengen. We bidden de coaches Gods wijsheid en flexibiliteit toe om met de deelnemers mee te manoeuvreren vanuit de realiteit.

Super bedankt allemaal!

Maarten