Van 24 t/m 29 april 2015 hebben een aantal mensen waaronder ikzelf een reis gemaakt naar Dharmapuri om een bezoek te brengen aan onze vrienden van Dharmapuri Ministries. IMG_0188De reis georganiseerd door Stichting WIFI -voortgekomen uit een PS-reis- had tot doel om vast te stellen of de gestelde doelen ook behaald werden en of bestemde middelen ook daarvoor gebruikt werden.

We hebben alles in goede orde bevonden en hebben samen met Daniel en Joyce gekeken wat volgende doelen zouden kunnen worden. Gedacht wordt bijvoorbeeld aan het aankopen van een stuk landbouwgrond zodat weduwen en wezen ook een bron van inkomsten kunnen gaan genereren door zich in de landbouw in te zetten. Momenteel zijn er twee opties en bekeken gaat worden wat de best haalbare optie is.

Het was voor de deelnemers aan de reis wederom een goede en voor sommigen een nieuwe ervaring i.h.b.z. als het gaat om mensen, cultuur en temperatuur… 40˚C

De volgende reis die op de planning staat is naar Madagaskar in het voorjaar van 2017[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]