KLEURRIJK

thema: PS 4ING 13 januari 2019

BAM!! Om maar even mee in huis te vallen. Op internet vond ik deze afbeelding van een prachtige kleurexplosie! Ik zie een verscheidenheid aan kleuren elk met zijn eigen schoonheid, ik zie beweging, vermenging, nieuwe kleuren die ontstaan. Ik zie dynamiek en heel veel kleur.

Mijn oog viel hierop omdat we druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de PS viering van zondag 13 januari. Als het goed is staat deze datum al in je agenda. Het thema van onze viering is        

KLEURRIJK!

We verwachten jullie rond 13:30 uur op ’s Heerenhof, Zwarteweg 10,  8181 PD in Heerde. Gezien het thema overwegen we nog even om deze straatnaam tijdelijk aan te passen 😉

Rond 14:00 uur gaan we van start met een wervelend en kleurrijk programma. We vinden het erg leuk als je je kleding daaraan aanpast. Kinderen, partners en gasten zijn van harte welkom! 

Tijdens deze viering zullen een aantal leden van de thuisfrontcommissie van Ada en Maarten iets vertellen over hun werk. Wat is een thuisfrontcommissie en wat doen zij?

Aan het eind van de middag willen we met elkaar afsluiten met een Potluck maaltijd. Willen jullie hiervoor allemaal iets meenemen? 

We zien er naar uit jullie daar allemaal te ontmoeten. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we die graag via

Namens de PS groep Epe
Annelies Proper

Datum: Zondag 13 januari 13:30 – 17:30 uur
Activiteit: PS viering met kinderen, partners en gasten
Adres: Zwarteweg 10 te Heerde
Kledingadvies: KLEURRIJK
Meenemen:

  • Eten voor de potluck maaltijd
  • Muziekinstrumenten voor groot en klein
  • Aanbiddingsvlaggen