Geef Mij je hart en doe wat je wilt!

Het boek dat zo lang verwacht werd is afgelopen 16 juni gepresenteerd door Maarten Bruijnes.

Het boek over geloven op een hedendaagse manier binnen en buiten de kerk.
Een boek met praktische tips, vragen om over na te denken en nog veel meer.
Misschien wel een boek over een nieuw soort Christendom!

Het boek is te bestellen!

Bestel hier

Het boek is een wake-up call, een alarm. Maarten stelt de lezer rechtstreeks vragen over hoe oprecht zijn of haar geloof is, en daarmee is zijn publiek onmiddellijk alert. Vervolgens leg hij de vinger op enkele pijnpunten, zoals de vraag of de lezer zijn of haar comfortabele leven zou opgeven voor Jezus Christus.

Met veel begrip en een groot inlevingsvermogen werkt hij daarna uit hoe je in je leven kunt meebouwen aan Gods koninkrijk. Daarbij gebruik hij heldere bewoordingen en verwijst hij veelvuldig naar bijbelteksten, waarmee hij een gefundeerde en logische redenering presenteert. Wat hierbij prettig is, is dat hij duidelijk stelling neemt, maar zijn mening niet oplegt aan de lezer. Dit blijkt ook uit het grote respect dat hij betoont voor gelovigen van allerlei christelijke stromingen.

De prikkelende studievragen zetten de lezer aan het denken. Dit is een boek dat de lezer naar de keel grijpt en waarover hij of zij blijft nadenken.