Trainingen

De trainingen van JMEO twente zijn in het land weer in volle gang. Zo zijn er nu groepen die de PS Trainingen (Brant Ont-Moet) volgen in Zeeland, Brabant en Friesland. Ook groepen die deze trainingen al gedaan hebben komen regelmatig bij elkaar zoals in Zuid Holland, Gelderland, Friesland en Overijssel. Met deze groepen hebben we ook regelmatig openbare samenkomsten waar we elkaar ontmoeten en ons leven delen. We noemen die gatherings PS 4INGEN of PS Cafe’s.

Ondertussen schrijft Maarten aan zijn tweede boek nu het eerste boek met de titel: Geef Mij je hart en doe wat je wilt! gepubliceerd is. Hij zoekt nog wel vertalers naar het Frans, Engels, Spaans en Portugees.

De groep die afgelopen november de Re-Loaded Training hebben gevold zitten nu in hunb coachingstraject. Ondertussen is een nieuw team de training van april alweer aan het voorbereiden. Die zal plaats vinden van 03 t/m 05 april 2020.

Net is er ook weer een groep mensen terug gekomen van een reis naar Tamil Nadu, India waar zij weer een bijzonder leer ervaring hebben opgedaan.

Op dit moment dat ik dit schrijf is een klein groepje een reis aan het maken naar Madagaskar op daar lokale werkers te ondersteunen en een leer ervaring op te doen.

In september 2020 gaat het nieuwe seizoen weer van start met alle PS en Brabant Ont-Moet groepen maar er zal ook een nieuwe trainers training worden gehouden en de eerste groep mensen heeft zich nu al aangemeld voor deze levensstijl als Impact Trainer.