PS Startdagen & PS Refresh 
seizoen 2022-2023

Het komende seizoen beginnen we met de PS Startdagen op zaterdag 17 september 2023 om 10:00 uur op de Kroeze Danne in gebouw de Els met alle deelnemers van de groepen in Friesland, Twente, Zuid Holland en Zeeland.

Als trainers heten we jullie allen van harte welkom op deze feestelijke dag.
Een keukenteam onderleiding van Jonatan Nijkamp zal voor de fysieke mens gaan zorgen.

Een PS Refresh-dag houden we op 18 september hebben we  waar ook oud PS-ers uit het hele land voor zijn uitgenodigd om weer te connecten met elkaar en met de nieuwe deelnemers. Ook dat zal een feestelijk tintje hebben. En het is dus logisch dat er overnachtingsmogelijkheden zijn.

We sluiten het programma op zondag af rond 16:00 uur.

Meer informatie en aanmelden via de knoppen hieronder.

Info & Aanmelden PS Refresh
Info & Aanmelden PS Training Startdagen

Laatste berichten

PS Refresh

Uitnodiging oud-deelnemers PS Training hebben we op 18 september een PS Refresh-dag. Waarom dit initiatief? Omdat we als YWAM Discovery menen dat we door Paradigm Shift veel hebben gedeeld en geleerd en de contacten in [...]

PS Startdag 2022 & PS Refresh

PS Startdagen & PS Refresh  seizoen 2022-2023 Het komende seizoen beginnen we met de PS Startdagen op zaterdag 17 september 2023 om 10:00 uur op de Kroeze Danne in gebouw de Els met [...]

PS Nieuwe Start

PS Start Seizoen 2022 & PS Refresh Voor de huidige deelnemers de PS Startdagen en voor de oud-deelnemers PS Refresh. Voor de huidige deelnemers aan de PS Training maar ook voor oud-deelnemers is er [...]

Als trainers bieden we jou tijdens de trainingsavonden sleutels van God aan om de potenties in jouw leven te ontsluiten.

Internationale Impact Projecten vernieuwd

Bekijk ook de nieuwe pagina’s van de Impact Projecten.