Veel gestelde vragen over de Re-Loaded Training

De training wordt geheel gedragen en gegeven door vrijwilligers. Daarnaast willen we dat de training voor iedereen betaalbaar is. De training wordt kostenneutraal gehouden. Voor nieuwe investeringen hebben wij giften nodig.

Ja, dat kan zolang het volledige bedrag twee weken voor aanvang van de training maar op onze rekening staat!
Is dit niet het geval dan wordt men niet tot de training toegelaten.

De training is in eerste instantie bedoeld voor fysiek en mentaal gezonde mensen. Daarbij komt dat de mentaal intensieve training fysieke effecten kan hebben op uw lichaam. Wij zijn geen artsen, psychologen of psychiaters en daarom adviseren wij u bij medicijngebruik te overleggen met uw behandelaar. Mochten wij vragen hebben dan nemen wij contact met u op.

Onze aandacht gaat in eerste instantie uit naar u en de andere deelnemers. Het is voor u en de andere deelnemers niet behulpzaam als u een mentaal intensieve training zou gaan doen die niet zou bijdragen aan uw herstelproces. Wij zijn geen artsen, psychologen of psychiaters en daarom adviseren wij u te overleggen met uw behandelaar. Mochten wij vragen hebben dan nemen wij contact met u op.
Alleen in het geval dat wij u adviseren niet aan de training deel te nemen krijgt u van ons het volledig betaalde bedrag terug.

Nee, dat is niet noodzakelijk. Redelijk veel mensen die geen christen zijn hebben deze training gedaan. Als jij je niet beledigd voelt dat in de training teksten en voorbeelden uit de Bijbel worden aangehaald, dan ben je van harte welkom.

Ja, wij bieden vijf opties in diëten aan:

  1. geen dieet
  2. vegetarisch
  3. lactose vrij
  4. suiker vrij
  5. gluten vrij 

Meer opties kunnen wij niet aanbieden. Mocht u een ander dieet hebben of volgen dan dient u daar zelf regelingen voor te treffen.
Graag uw begrip daarvoor.

De training begint op vrijdagavond stipt om 19:00 uur. Na die tijd laten wij ter bescherming van de deelnemers geen mensen meer tot de training toe.

Het voorbereidende vrijwilligersteam is vanuit heel Nederland afkomstig en is vanaf twaalf uur ‘s-middags bezig de voorbereidingen aan het treffen voor een goede training. Als Re-Loaded willen wij hen niet ook nog vragen mensen her en der op te halen. Graag uw begrip.

U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een gesloten groep op Facebook. Daar kunt u uitzoeken wie er uit uw omgeving nog meer gaat. Wij verstrekken onder geen beding gegevens van deelnemers.

Wij hebben geen regeling voor kinderen getroffen. De training vraagt al uw aandacht, energie en tijd. Het is dus niet raadzaam uw kinderen mee te nemen.

Deze training is niet te vergelijken met een christelijke conferentie of cursus. Het is een mentaal intensieve training. Aan het einde zal er niet worden gecollecteerd. U krijgt wel de uitnodiging, als blijk van waardering, om vrijwillig te zaaien in het werk van Re-Loaded.

Wij verwijzen u graag naar onze Betaling- en Annuleringsvoorwaarden