De organisaties om Maarten en Ada heen

Hoe steekt dat in elkaar?

We werken als zelfstandige geestelijke werkers vanuit de vennootschap Transitio onder meer via het platform van Jeugd Met Een Opdracht als vrijwilligers. We worden daarnaast  ondersteund door particulieren en de Stichting Thuisfront.

We geven toe het is een bijzondere constructie en onze wetgever heeft bepaald dat dit voor ons de enige weg is, om in afhankelijkheid van God te leven.

Vandaar dat we hieronder in blokken aangeven waarom we zelfstandig geestelijke werkers en vrijwilligers zijn.

Veel plezier met lezen!

Facetten van vrijwilliger zijn

Transitio

Transitio Bulletin

Maarten en Ada schrijven per kwartaal een Transitio Bulletin waarin zij verslag doen van hun werkzaamheden vanuit hun bedrijf Transitio en persoonlijke ontwikkelingen. Zo geven zij mensen inzicht in hun ontwikkeling en werkzaamheden. Ook gebruiken zij het bulletin om speciale projecten zoals eerder genoemd onder de aandacht te brengen.

Als u zich hiervoor interesseert dan kunt u zich opgeven via onderstaande antwoord mogelijkheid bij de Stichting Thuisfront.

Jeugd Met Een Opdracht

Vrijwilligers en Zelfstandig Geestelijke Werkers

Maarten en Ada Bruynes zijn sinds 1994 actief werkzaam via de vrijwilligers-organisatie Jeugd Met Een Opdracht in Nederland.

Dit betekent voor hen dat zij, zoals alle werkers bij JMEO nationaal en internationaal, hun werk doen in afhankelijkheid van God en dat betekent dat zij voor hun werkzaamheden geen salaris ontvangen.

Maarten & Ada werken dus als zelfstandig geestelijke werkers vanuit hun bedrijf VOF Transitio onder meer via het platform van Jeugd Met Een Opdracht voor kerken, groepen en individuen in binnen- en buitenland . Zij werken ook rechtstreeks voor kerken, groepen en individuen.

JMEO infobalie

Thuisfront

Partners

Omdat Maarten & Ada in afhankelijkheid van God leven hebben vrienden van hen zich georganiseerd in een stichting, de stichting Thuisfront.

Deze stichting ondersteunt Maarten en Ada op drie hoofdgebieden: 1 gebed, 2 financiën en 3 promotie. Want zij ziet het belang van gebed voor geestelijke werkers, zij wil dat zelfstandig geestelijke werkers zich kunnen focussen op hun werk en roeping, en er aan de projecten voor de benodigde middelen bekendheid dient te worden gegeven.

De promotie en gebed geschiedt o.m. door regelmatige ontmoetingsbijeenkomsten. Financiën komen binnen van mensen die in relatie met Maarten en Ada staan. Projecten als “Leer ’t, Leef ’t, Geef ’t” , Madagaskar en Transport zijn daar voorbeelden van.
Ook jij kan zo een partner worden!

Stichting Thuisfront

Doelstelling

Deze ANBI stichting heeft tot doel het ondersteunen van zelfstandig geestelijke werkers in binnen- en buitenland, tijdens hun opleiding, werkzaamheden en meer.

De stichting wil dat zelfstandig geestelijke werkers zich kunnen blijven focussen op hun werkzaamheden en roeping.
1 Korintiers 9: 3-14

Geven aan een ANBI geregistreerde stichting betekent dat uw bijdragen aftrekbaar zijn voor de belasting.

Gegevens Stichting Thuisfront

Naam: Stichting Thuisfront
Bankrelatie IBAN: NL65RABO0322304083

Inschrijving KvK-nummer: 41041222

Postadres: Stephensonhof 3, 6717 CS Ede
E-mail: contactformulier
Website: www.stichtingthuisfront.nl

Neem bij vragen gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.

Contactformulier Stichting Thuisfront

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht